top of page
Lotus Pose

YOGA & MEDITATION

For mig handler yoga om at rumme livet på et dybere plan med alt, hvad det indebærer af glæde, bekymring, travlhed og entusiasme. Yoga er en meget kropslig, konkret måde at mærke sine grænser, ændre tankemønstre og få skabt ro indefra og ud. Når yoga virker, træner du dig i at stå stærkt i stormen, give slip på unødvendige dramaer og rumme livet, som det er.  

Yoga gør dig stærk og smidig både fysisk og mentalt, og der findes efterhånden en del valide studier, der viser, at regelmæssigt yoga og meditation kan dæmme op for stress, uro, bekymringer og søvnbesvær.

Yoga kan hjælpe i både stressede og svære tider, men min erfaring er, at det for mange kan være svært at komme af sted, når vi er udfordrede - ligesom det kan være svært at komme i gang med meditation. 

Få din egen yoga-rutine


Måske mangler du et 20 minutters power-program, der får sveden frem tre gange om ugen, måske har du brug for et restorativt program, der afspænder kroppen og skaber ro og blødhed via dybe stræk og fokus på vejrtrækning og meditation inden sengetid. Måske skal du have styrket dine ryg- og mavemuskler ti minutter om dagen.

Fordi det er blevet så populært, forveksler nogle desværre yoga med at præstere perfekte kriger-stillinger. Jeg er dog overbevist om, at yoga, modsat hvad mange tror, er for alle. Det er en træningsform, der smitter af på det mentale landskab, og derfor handler yoga på mange måder om det samme som coaching, nemlig om at finde ind til kernen i dig selv.

Yoga: About Me
bottom of page